Sta vol energie op zonder bijwerkingen

October 28, 2015

Geweldig spul, de blaadjes hebben voor mij zeker de voorkeur boven de extracten.

De smaak van de bladeren is echter niet de reden wat het zo geweldig maakt. De eerste keer durfde ik de bladeren niet echt volledig uit te knijpen nadat ze in het water lagen (bang om de werking te verminderen), dat was echter een vergissing en dat maakte het moeilijker om het zo lang in m’n mond te houden. De daarop volgende keren stevig gedrukt en er een goede, stevige, bal van gemaakt. Dit maakte het al een stuk beter en makkelijker om het vol te houden. De smaak is erg bitter maar het stoort steeds minder. Ook een kwestie van je erover heen zetten.

De ervaring van het kauwen en het roken van extracten is voor mij een wereld van verschil. Meestal begin ik met kauwen zo rond 11:45 en rond 12:15 stop ik ermee. Iedere keer voel ik niets totdat ik op ga staan om de bladeren uit te spugen. Dan voel ik een sterke body high en erg ontspannen. Heb nog niet meegemaakt dat ik hallucineerde of dat ‘de wereld er anders uitzag’ door het kauwen. Echter zodra ik de lichten uitdoe, ga liggen op bed, ogen dichtdoe, en alle zintuigen geen input meer hebben gaat er een wereld open. (en ook alleen dan)

De dag daarna voel ik me altijd alsof ik een hele diepe slaap heb gehad en sta vol energie op zonder bijwerkingen.

– Anoniem