Salvia 20x extract

October 28, 2015

Voor ik deze trip deed had ik al 2 keer eerder salvia gedaan. Een keer een extract (ik weet niet hoeveel ik heb het gekregen) waar ik zwaar van had getript en en dan nog eens 20x extract (wel maar 0.08 gram) waar ik enkel een zwaar stoned en lacherig gevoel van had. Daarmee dat ik wat meer probeerde.

Van zodra ik de rook had uitgeblazen begon ik me zwaar te voelen en een ongelofelijke lachkick te krijgen. Toen ik naar de hemel keek was die in 3 stukken verdeeld (er kwamen een soort van lijntjes vanuit de zon) en elk stuk was anders (vraag me niet meer wat). Toen begon ik een vreemd gevoel te krijgen in mijn lijf (alsof ik mijn bloed kon voelen stromen door mijn hele lichaam) en toen ik mijn arm wou strekken was het alsof ik in een 2D vlak werd getrokken. Als ik mijn ellebogen bewoog begon alles rond mij te draaien.Ik had het gevoel dat er een lijn tussen mijn 2 ellebogen zat en als ik die plooide, plooide de rest van de wereld mee (ik kan het niet anders omschrijven) Op dit punt wisten mijn vrienden niet echt meer wat ik deed , ik heb naar het schijnt eventjes rare bewegen zitten maken met mijn armen.

Toen ik dit beu was, legde ik me neer. Vanaf het moment dat ik ging liggen, begon alles weer te draaien. Ik had het gevoel dat er geen zwaartekracht meer was en ik had zelfs even de indruk dat ik naar boven ging “vallen”.

De hele trip heeft maximum 5 minuten geduurd en daarna is het effect beginnen minderen (nog een uur een zwaar stoned gevoel ). Ik vond het leuk maar ik zou het niet aanraden als je nog niet eerder salvia hebt gebruikt. Het is zeer intens en je kan het niet vergelijken met paddo’s of lsd (het werkt niet op je serotonine).

by Arnaud