Salvia: kort maar krachtig

October 28, 2015

Een paar dagen geleden voor het eerst Salvia x40 genomen. Misschien een beetje een sterk extract voor de eerste keer, maar je hoeft dan ook minder rook binnen te houden.

Ik was ‘savonds buiten met een paar vrienden. 1 van hun had dus een gram salvia x40. Ik had hier allang op gewacht en mij ook goed voorbereid. Ik was ook niet echt zenuwachtig of bang. Het enige waar ik bang voor was, was dat het niet zou werken. Ik vulde mijn pijpje en stak de salvia aan en nam een diepe hijs. Mijn longen zaten bijna helemaal vol met die vieze rook. Het was best moeilijk om dat allemaal binnen te houden. Na ongeveer een halve minuut blies ik de rook uit. Meteen voelde ik me vreemd. Alles in mijn zicht kwam naar voren en begon te golven. Opeens was er een hele sterke kracht die mij het bankje indrukte. Het leek of mijn lichaam uit allemaal losse delen bestond, die steeds harder om de bank heen gingen draaien.(als een soort van fruitgokmachine). Beneden of boven bestonden niet meer. Alleen de bank en mijn lichaamsdelen. Ik probeerde tegen m’n vrienden te zeggen wat ik voelde, maar ik wist niet hoe ik moest praten en mijn vrienden verdwenen langzaam in de achtergrond. Ik hoorde ergens muziek, maar kon niet bedenken waar het vandaan kwam. (van een vriends mobieltje) . Ik merkte dat het uit mijn been kwam, een soort van muziekwolk die in mijn been vast zit. langzaam voelde ik het via mijn been naar de grond zakken. Ik merkte toen dat ik uit mijn trip ging ontwaken. Een fase dat je tussen de realistische wereld en Salviawereld in zit. Deze hele ervaring duurde totaal iets van 10 minuten, maar tijdens mijn trip had ik geen besef van tijd.

De trip was heel anders dan ik zelf had verwacht. Ik had zelf ook gehoopt op meer visuals en minder draaierigheid. Misschien krijg ik meer visuals als ik het de volgende keer overdag doe. Het is in ieder geval een ervaring om nog een keer te herhalen.

by btrd