‘Salvia thriller’ aangekondigd

June 14, 2012

6 juni 2012Thriller gebaseerd op Salvia aangekondigd

Film producent Imedia Films kondigde onlangs hun nieuwste titel aan, getiteld ‘The Salvia Experiment’. De film is momenteel in productie. persbericht:

In The Salvia Experiment draait het om een afgelegen laboratorium waar zes jonge psychologie studenten de effecten van ‘s werelds meest psychoactieve plant onderzocht worden: Salvia divinorum. Bij hoge doseringen lijkt het echter mis te gaan; de deelnemers raken in een staat van bewustzijn waarbij ze de werkelijkheid niet meer van fantasie kunnen onderscheiden.

De tagline ‘based on real salvia trip stories’ klinkt veelbelovend, maar de synopsis doet anders vermoeden. Aan de andere kant, is dat niet waar films om draaien – het uitvergroten en sensatie opzoeken?