Documentaire over Salvia divinorum in crowdfunding

August 11, 2015

Het verkennen van de meest mysterieuze psychoactieve plant in de natuur.

Een jong team van antropologen en filmproducenten onder leiding van Roberto López Mélinchon zijn bezig aan een nieuwe etnografische documentaire, met de naam ‘Divinorum’.

Het is doel is om de mysterieuze wereld van Salvia divinorum te onthullen, om te laten zien dat de plant veel meer is dan het beeld dat ontstaan is door hedendaags misbruik. Om het verhaal van deze bijzondere plant te vertellen voordat het ten onrechte door de Mexicaanse overheid verboden wordt.

Trailer

Divinorum: The Documentary from Roberto López Mélinchon on Vimeo.

Het documentaireteam: “Wij zijn er sterk van overtuigd dat Salvia en de inheemse praktijken eromheen geldige alternatieve geneesmiddelen zijn die de moderne geneeskunde kunnen verrijken. We zijn gelukkig niet alleen in deze overtuiging en zijn diep geraakt door de mensen die zich inzetten voor het verkennen van alle mogelijkheden van deze plant.”

Crowdfunding

Divinorum is een volledig onafhankelijke documentaireproject in een vroeg stadium van productie. We moeten dan ook uw steun vragen om dit project te realiseren. Help ons deze documentaire te financieren, zodat we het bewustzijn van deze prachtige plant kunnen verhogen.

Bezoek de Indiegogo crowdfunding pagina voor meer informatie (crowdfunding loopt tot eind september 2015)